Wie is de God van Suriname

Suriname is verwikkeld in een verkiezingskoorts, via radiostations en t.v. stations wordt met heel veel vuil naar elkaar gesmeten. Soms denk je hoe mensen zulke vernederende uitspraken kunnen doen. Dit alles komt door frustratie en angst die ze hebben, dat ze na 25 mei geen enkel invloed meer zullen hebben op het staatsgeburen. Ze kunnen daarna hun gang niet meer maken en sommigen gaan weer als zwervers moeten leven. 

Sommigen roepen de hulp van God, anderen hebben weer de boodschap van God gekregen om president te worden en een denkt dat hij zelf God is. Wie moet je nou geloven. Jhauw van PING heeft de boodschap van God via zijn droom gekregen om president te worden. De andere is Shammy alias Shammyroe, de vader van Sheroe, die zichzelf met God vergelijkt.

De God van Suriname, namelijk Shammyroe vindt dat wij Surinamers naar zijn pijpen moeten dansen, want hij is God. Doodleuk komt hij heel wat leugens op de t.v. vertellen. Hij is een grote leugenaar, die alle feiten verdraait. Op advies van deze God moest Rabin eens op zijn knieën gaan, foei toch Rabin zo heb ik jou niet leren kennen, je hebt je als een bedelaar gedragen. Rabin wij zijn in 1991 samen met 14 man aan de watermolenstraat begonnen met de partij HPP en we zijn later verhuisd naar Washingtonstraat ten huize van Persad. We waren 14 maanden iedere dag bij elkaar om strijd te leveren, dus ik weet veel over jou te vertellen, laat me het beerputdeksel niet openmaken.

De God van Suriname krijgt alleen maar diarree als hij de naam V7 hoort en er komt alleen maar lucht uit zijn buik als hij de naam PL hoort. Hij probeert alles aan te doen om V7 uit elkaar te krijgen, want hij weet wat hem op 25 mei 2015 te wachten staat, namelijk spoorloosheid van deze God. Deze bedrieger komt vertellen dat hij op de VHP gaat stemmen als PL uit de combinatie V7 wordt gezet, hij is leugenaar tevens bangebroek. Hij komt vertellen dat de VHP 3 zetels gaat krijgen en de NDP 34 zetels, wel de domste idioot zou zo’n uitspraak niet doen. De NDP had in 1987 slechts 2 zetels behaald en 2 is gelijk aan 1+1. Als wij die twee eentjes bij elkaar brengen is het 11 dat wil zeggen dat de NDP maximaal 11 zetels in de wacht kan slepen en dat betekend het einde van de politieke partij NDP. Zij gaan als een korreltje zout in water oplossen en de baas zal aan Interpol worden uitgeleverd om aan zijn zoon wat gezelschap te geven. 

Shammyroe wat je ook gaat doen het staat vast “Gods molen draait langzaam maar zeker”, vroeg of laat moet je voor je zonden betalen het gaat niet meer lang duren. Wij wachten met veel geduld op 25 mei 2015 en no spang sheriff Chan e kon dan alla san go setie.

K.S.

 

foto: google