Jongerenraad VHP trekt met caravan door districten

Jongeren VHPDe jongerenraad van de VHP onder leiding van Ritesh Sardjoe trekt sinds vrijdag in een caravan rond door verschillende districten om jongeren te mobiliseren te stemmen op de VHP. Het eerste district dat verrast werd met de caravan die bestond uit 30 jongeren is Nickerie. “Wij zijn in het ressort Henar begonnen met een ressortsvergadering. Daarna hadden wij zaterdagochtend een meet-and-greet op de markt in Nickerie.

Dezelfde ochtend hadden wij in de westelijke polders een ressortsvergadering en in de avond een youth campagne op de markt”, vertelt Sujata Kienno, secretaris van de jongerenraad. Enkele bekende jongeren die deel uitmaakten van de caravan zijn Nisha Jhakry, Gulshan Alibuks, Vishal Ramcharan, Kishen Jhagroe en Jayand Karaya.

Volgens Kienno zijn meer dan 1000 jongeren geïnformeerd over het partijprogramma van de VHP. Enkele punten in het programma zijn onderwijsvernieuwing, werkgelegenheid voor jongeren, sport en recreatie voor jongeren, huisvesting en duurzame ontwikkeling in de productie sector.

“Wij hebben veel enthousiaste jongeren ontmoet, maar natuurlijk ook de zwevende kiezers. Die moesten wij overtuigen dat indien ze op de VHP stemmen er daadwerkelijk veranderingen komen in hun leven. Wij wezen ze erop dat de VHP bestaat uit integere leiders en dat deze leiders de daad bij het woord voegen”, aldus Kienno.

De komende tijd trekt de caravan naar Saramacca, Paramaribo, Commewijne, Wanica en Para. “Wij moeten zoveel mogelijk jongeren bereiken en overtuigen dat zij op onze partij moeten stemmen”.

Bron: DBS