Lezing en Installatie VHP Kernen Lelydorp

Op vrijdagavond 1 augustus is in het E.brielle Stadion (LSB) een lezing gehouden met als thema: “De rol van de jongeren in de politiek”. De politicoloog  dr. Hans Breeveld was de inleider. Volgens de heer Hans Breeveld gaat het in de politiek om macht en belangen. 

De jongeren moeten nagaan welke belangen door politici worden behartigd. Gaat het om nationale belangen, partijbelangen of de belangen van vrienden en familie? Dit moet het criterium zijn voor de jongeren om politici te beoordelen.

De jongeren werden ook toegesproken door VHP voorzitter Chan Santokhi, hij gaf aan dat de jongeren zich ook met de politiek moeten bezighouden. Hij benadrukte dat de VHP voldoende ruimte biedt aan de jongeren om goede politici in het land te worden. 

Er worden voldoende trainingen verzorgd aan de jongeren. Jongeren moeten hard werken en studeren en zich profileren in de politiek. Als je hard werkt word je zeker geïdentificeerd door de partij. 

Bij deze lezing werden 3 stellingen geponeerd door de organisatie waarop jongeren konden ingaan en een panel bestaande uit 4 leden(allen deskundigen) op hun gebied die de jongeren het fijne hebben kunnen uitleggen. De jongeren hebben aangegeven zeer tevreden te zijn met de lezing en kijken reikhalzend uit naar de volgende activiteit van de Jongerencommissie uit Lelydorp.

Op dezelfde avond vond ook de installatie van een aantal VHP kernen van Lelydorp. Voorafgaand aan de installatie van de kernen is informatie verstrekt over de te houden VHP Partijraad en Partijcongres die op 31 agustus aanstaande worden gehouden in de Stichting de Olifant.  

VHP mediacommissie