VHP meet the people campagne te Jarikaba

Op zondag 1 juni 2014 heeft de VHP weer een succesvolle meet the people campagne gehouden in het district Saramacca, te Jarikaba. Zeer verheugd en enthousiast werd de voorzitter van de VHP door de mensen aldaar ontvangen. De bewoners van Jarikaba hebben aangegeven moe te zijn van de slechte situatie die gecreëerd is door de huidige regering.

De mensen van Jarikaba zien de voorzitter van VHP, de heer  Chan Santokhi, graag als de toekomstige president van het land. Ze hebben heel veel vertrouwen in voorzitter Santokhi. Ze hebben aangegeven de volle ondersteuning te zullen geven aan de partij en deze keer massaal op de VHP  te stemmen.

VHP voorzitter Chan Santokhi gaf aan dat de huidige regering alle mogelijkheden en ruimte heeft gehad om ontwikkeling te brengen in Suriname, echter heeft ze in deze gefaald. De VHP gaat voor een daadwerkelijke aanpak van de alledaagse maatschappelijke en sociale issues in ons land.  De VHP gaat geen enkele uitdaging uit de weg.

Voorts gaf VHP voorzitter aan dat de partij geen beloftes gaat doen tijdens deze campagnes, maar zal trachten te zorgen voor het verzachten van problemen door gepaste en haalbare oplossingsmodellen aan te dragen.

Zoals bij de voorgaande campagnes, benadrukte de VHP- voorzitter om gebruik te maken van het democratisch recht om persoonsgegevens te controleren op de kiezerslijsten.
En ook identiteitskaarten in orde te maken, als die ongeldig zijn.

De meet the people campagne, te Jarikaba, was een initiatief van de  heren Jayant Ramadhin, Aniel Ramadhin en Debie Radjinderkoemar.
VHP mediacommissie